Secrets of Beauty -
Être Belle
 
Secrets of Beauty werkt met de producten van Être Belle, wat staat voor mooi zijn.
Être Belle is een zeer compleet en uitgebreid merk, gekenmerkt door de Duitse "gründlichkeit".Al meer dan 20 jaar wijdt Être Belle zich vol overgave en met groot succes aan de schoonheidsverzorging over de gehelewereld. Het belang van de schoonheidsspecialiste en de consument staat bij Être Belle hoog in het vaandel.
Het leveren van hoogwaardige, effectieve en huidvriendelijke producten is voor Être Belle dan ook een eerste vereiste. Producten met zuivere, natuurlijke werkstoffen in een milieuvriendelijke verpakking en tegen een zeer gangbare prijs.
 
Kwaliteitsgarantie
Goede kwaliteit is het resultaat van jarenlange, systematische onderzoek en ontwikkeling. Être Belle kenmerkt zich door de ontwikkeling van innovatieve producten en gebruik vanwerkstoffen van de hoogste kwaliteit. Zo ontstaan productenvoor gezicht en lichaam die milieu-invloeden en irritaties tegengaan en de klassieke opdracht voor ieder huidtype vervullen. De Être Belle producten voldoen aan de internationale,  juridische voorwaarden van de farmaceutische en levensmiddelenindustrie die gesteld worden aan de ontwikkeling van cosmetische producten.
 
Être Belle is niet op dieren getest en geeft hiervoor ook geen opdracht...
 
 
 
Sensi Plus
Sensi Plus
Voor een huid zo zacht als zijde! Deze met waardevolle zijdeproteïnen verrijke huidverzorgingsserie verhoogt het vochtgehalte van de huid en egaliseert rimpels. Zijde bevat het zogenaamde zijdefibroïne, een eiwit dat identiek is aan de opbouw van de menselijke huid. Dit maakt de producten bijzonder verdraagzaam voor de huid. Bovendien dringen ze door in huidlagen die niet toegankelijk zijn voor andere werkstoffen. Zijdemoleculen werken als kleine sponsjes en kunnen 330 keer hun eigen gewicht aan vocht opnemen en zijn hierdoor de ideale dorstlessers voor de droge, gevoelige huid. Daarnaast beschermen zijdewerkstoffen de huid tegen UV-straling en zorgen ze voor een stralende, frisse teint.
Aloe Vera
Aloe Vera
De Aloë Vera productserie is een combinatie van verzorgings-producten die zich door hun werking op unieke wijze van andere verzorgingslijnen onderscheiden. De Aloë Vera plant met haar proteïnen, vitaminen en mineralen is de biologische basis. De huid wordt zichtbaar strakker en jonger en de vochtigheids -circulatie wordt geactiveerd.